За нас

Фирма „Деливари Експрес“ ООД е създадена през 1997 г. в България. Tя предлага на българския пазар само висококачествени хранителни стоки на европейски лидери в производството на захарни изделия, кафе, пълнозърнест хляб и дълготрайни печива. Асортиментът включва кафе, пълнозърнести хлябове, био хлябове, мюсли, блатове за торти, кейкове, гофрети, голям асортимент от бисквити и вафли, традиционни немски сладкиши и марципанови десерти, белгийски карамелени бисквитки и други. Партньори на фирмата са европейски производители, познати на поколения европейци - Kuchenmeister, Melitta Kaffee, Mestemacher, Hans Freitag, J.G. Niederegger, Lotus Bakeries, Lambertz.

Асортиментът ни може да намерите в големите вериги магазини в страната, както и в по-малки, независими магазини. Някои от продуктите доставяме на известни хотели, кафенета и производители на сладкарски изделия.

„Деливари Експрес“ ООД непрестанно разширява продуктовия си каталог във връзка с предпочитанията на клиентите си и непрекъснато съблюдава те да получават само най-доброто. Някои от продуктите са подходящи за здравословно хранещи се хора, други са истинско изкушение за любителите на сладкарските изделия.