Партньори

Kuchenmeister GmbH

Фирма Kuchenmeister - Германия е световен лидер в производството на кексове, коледен щолен и други. Асортиментът включва още блатове за торти, гофрети, кроасани, торти, рула и много други печива. Продуктите на Kuchenmeister са обявени като Clean Label –  в основната си част не съдържат консерванти, изкуствени оцветители, изкуствени аромати. Фирмата притежава най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.kuchenmeister.de

Фирма Melitta - Германия е производител на кафе с най-високо качество и е една от най-популярните марки кафе в Германия. Фирмата притежава най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.melitta.de

Mestemacher BmbH

Фирма Mestemacher - Германия е производител на пълнозърнести хлябове, био хлябове и мюсли. Фирмата предлага богат избор от иновативни за пазара продукти като например Био пълнозърнест хляб с амарант и киноа, Био пълнозърнест хляб със златно ленено семе и чия, Протеинов хляб, Веган хляб, Гурме хляб и много други. Продуктите са подходящи за здравословно хранещи се хора.

Хлябовете на Mestemacher имат високата трайност, която се постига без добавянето на консервиращи вещества. Произвеждат се от свежо смляни цели зърна в собствената мелница на Mestemacher и са богати на важни баластни вещества. В био пълнозърнестите хлябовете на Mestemacher се влагат само съставки от биологични посеви. В завода на Mestemacher при производствения процес, от смилането на зърното до крайния продукт, се работи под изключителен хигиенен контрол, както на средата, така и на влаганите съставки. Не се допуска присъствието на никакви вредни организми, които във времето и съприкосновение с атмосферата рязко ограничават срока на годност и влошават качеството на продукта.   Фирмата има най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.mestemacher.de

Hans Freitag GmbH & Co. KG

Фирма Hans Freitag - Германия е производител на богат асортимент от сладки и вафли с изключително високо качество. Използват се естествени аромати, без консерванти и изкуствени оцветители. Има най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.hans-freitag.de

J.G. NIEDEREGGER GmbH & Co. KG

Фирма J.G. Niederegger – Германия e производител на ексклузивни изделия от 100% марципанова паста с най-високо качество и изключително богат и иновативен асортимент. Притежава най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.niederegger.de

Lotus Bakeries

Фирма Lotus Bakeries– Белгия е световен лидер в производството на карамелени бисквити, които на българския пазар се предлагат в много кафенета, хотели, ресторанти, както и в ритейла. Фирмата притежава най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.lotusbakeries.com

Lambertz

Lambertz-Group - Германия е един от водещите немски производители на дълготрайни печива и световен лидер при коледните сладки. Обширният асортимент на фирмата включва шоколадови изделия, различни видове сладки и миксове сладки, дълготрайни печива, вафли с пълнеж, кейкове, шоколадови бонбони, марципан и нуга продукти. Lambertz-Group предлагат и много сезонни продукти, които представляват почти половината от цялото производство. Фирмата притежава най-високо ниво на IFS Food сертификат.

www.lambertz.de