Известие

Отговорен за съдържанието на този интернет сайт:

„Деливари Експрес“ ООД

бул. Евлоги Георгиев 118

1505 София

България

Телефон: +359 (0)2 / 988 77 55

Факс: +359 (0)2 / 988 77 56

E-Mail: office@deliveryexpressbg.com

Интернет: www.deliveryexpressbg.com

Търговски регистър: Фирмено дело № 15887 / 1997 г.

Идентификационен номер по ДДС: BG121518723

Упълномощен представител: Владимир Станев

Седалище:

бул. „Ботевградско шосе“ 247, 1517 София

Оформяне, изработка и реализация на тази интернет страница:

Алина Дизайн

https://www.alinadesign.net/

Указание за отговорност:

„Деливари Експрес“ ООД проверява и актуализира информациите на своята уеб страница постоянно. Въпреки цялото старание може данните междувременно да са се променили. Поради това не можем да поемем отговорност или гаранция за актуалност, точност или пълнота на предоставените информации. Същото важи и за всички други интернет страници, до които се достига с линкове. „Деливари Експрес“ ООД не носи отговорност за съдържанието на интернет страниците, които се достигат с линкове.

Освен това, „Деливари Експрес“ ООД си запазва правото да прави промени или допълнения на предоставената на интернет страницата й информация.

Съдържанието и структурата на интернет страницата на „Деливари Експрес“ ООД са защитени от авторско право.

Размножаването и възпроизвеждането на информации или данни, особено използването на текстове, част от текстове или снимков материал, изисква предварителното съгласие на „Деливари Експрес“ ООД.

Въпреки старателния контрол на съдържанието не поемаме отговорност за съдържанието на външни линкове. За съдържанието на външни линкове на сайта са отговорни единствено и само техните оператори.

Общи указания за ползване:

„Деливари Експрес“ ООД, с централен офис на бул. „Ботевградско шосе“ 247, 1517 София, поддържа онлайн уеб страница с интернет адрес www.deliveryexpressbg.com, която служи за информация и комуникация с интернет потребители.

„Деливари Експрес“ ООД само събира, обработва или използва лични данни (индивидуална информация за лични или фактически отношения на определена или конкретна личност) колкото се изисква за извършване на услугата (потребителски данни). Обработване и използване на потребителските данни за други цели се извършва само тогава, когато Вие като потребител дадете изрично своето съгласие за това. Нито използването на уеб страницата се разглежда от нас като съгласие, нито използването на нашата уеб страница е зависимо от даването на Вашето съгласие.

Вие имате право да оттеглите за в бъдеще своето съгласие за запаметяване, обработване и използване на Вашите данни по всяко време с незабавен ефект. Декларацията за оттегляне може да бъде направена писмено или по електронен път. Ако желаете да оттеглите своето съгласие, моля да ни изпратите E-Mail на: office@deliveryexpressbg.com